Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість трохи порилася в телефоні і знайшла неймовірний знімок з Хеллоуїна, на який всі сестрички Кардашьян переодяглися ангелами Victoria’s Secret. Так, Кім позувала в еротичній спідній білизні, а її спину прикрашали пухнасті крильця.

"Знайшла це вбрання з Хеллоуїна", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери не змогли пройти повз і за 6 годин фото зібрало понад 2,6 млн. лайків. Шанувальники почали засипати фігуру 38-річної матері трьох дітей компліментами, зазначивши, що в такому вбранні вона ще може відвідати карнавал в Бразилії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Популярні новини зараз

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще