Український співак DZIDZIO нещодавно став жертвою зухвалого нападу: сталося це у Києві, біля радіокомпанії "Тауер" на вулиці Хвойки, 15/15 (Подільський район). Зловмисники з місця злочину одразу втекли.

Після цього артист потрапив у лікарні, була навіть загроза втратити слух. Втім, правоохоронцям все ж вдалося отримати відео з камер спостереження і затримати зловмисників.

За даними київської поліції, у потерпілого виник конфлікт з невідомими, які агресивно поводилися і нецензурно лаялися.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Після тривалої словесної перепалки вони вдарили артиста по голові і втекли на двох автомобілях. Правоохоронці опитали потерпілого, взяли пояснення у очевидців і вилучили відео з камер спостереження.

Фігуранти злочину також встановлені. Це - 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів. Подільське управління поліції кваліфікують злочин за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисників оголосили в розшук і заочно пред'явили про підозру у вчиненні злочину. За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Дивіться: Поліцейські Києва оголосили про підозру двом іноземцям за напад

У п'ятницю, 28 грудня, в Києві за адресою вулиця Вікентія Хвойки 15/15 стався напад на популярного українського виконавця DZIDZIO. Невідомі побили артиста та зникли.

За словами DZIDZIO, біля входу в радіокомпанію до нього підійшли кілька невідомих. Один з них запитав, чому виконавець загрожує його матері. Співак пояснив, що не розуміє, про що йде мова. Після цього один з чоловіків вдарив DZIDZIO по обличчю, а другий завдав ще кілька ударів, одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков.

Артист знайомий з ним особисто. Відомо, що Мєшков нібито викупив у колишнього учасника гурту DZIDZIO Олега Турко, він же Лесик, частку в компанії Meison entertainment. А напад на співака - це наслідок "розбірок" з приводу компанії.

Дивіться: DZIDZIO розповів, хто і чому його побив в Києві: всі подробиці інциденту

Нагадаємо, DZIDZIO вперше розповів про жорстоке побиття.Як повідомляв "Знай.ua", зірка шоу "Голос" ледь не вбив кохану. Також "Знай.ua", українські зірки бурхливо відреагували на побиття DZIDZIO.