Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вже давно повернулася додому, але вирішила показати всі фото в купальнику, які знайшла у себе в телефоні.

"Просто рай.🌴 ", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Ффффсе! Фотки закінчилися, пішла по другому колу постити, на Різдво вже була ця фотка🤣🤣🤣", "Шкода тітку......", "Я теж іноді фотки з відпочинку по прильоту додому викладаю, коли з інтернетом великі проблеми😂", "Такій грудині будь-який бодібілдер позаздрить , крила, дельта , всі справи 💪🏻".

Популярні новини зараз

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.