Життя американської співачки Леді Гаги сколихнула сумна новина, якою вона вирішила поділитися зі своїми фанатами.

У своєму Instagram артистка виставляє тужливі дописи. В останньому, під назвою "Прощай, мій янголе", вона розмістила звабливу фотографію на білому коні, втрату якого вона пережила цієї ночі, переає 24 канал.

Зазначається, після церемонії вручення премій Critics' Choice Awards, де вона отримала перемогу в категоріях "Найкраща актриса" та "Найкращий саундтрек до фільму", їй повідомили про смерть конячки Арабелли.

"Одразу після шоу я дізналась, що мій хороший ангел, конячка Арабелла, помирає. Я спішу зараз до неї, щоб попрощатись. Вона була і є чудовою твариною. Наші душі та дух завжди були одним цілим. Коли їй було боляче, мені було теж. Я ніколи не забуду моменти, які ми з нею розділили", – поділилась знаменитість.

За словами співачки, вона ніколи не забуде про довгі походи разом з Арабеллою, перегони по каньйонах та годування її печивом.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

"Вона назавжди залишиться частиною мене. Мені дуже сумно. Але я дуже хочу, щоб твій біль зупинився і ворота небес відкрились для тебе. Дівчинко, як ти думаєш, куди ти йдеш?", – сумно додала стривожена Леді Гага.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зіркою премії, яка отримала нагороду за кращу пісню до фільму "Зірка народилася", і червоної доріжки стала Леді Гага.

Яскравий вихід співачки неможливо забути - пишна сукня з довгим шлейфом ніжно-волошкового кольору перетворила її в казкову принцесу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", днями в Лас-Вегасі з пафосом відгримів перший анонсований концерт Леді Гаги з серії "Enigma".Виступ співачки пройшов в космічному стилі. Перед концертом артистка показала тизер, в якому засвітила незвичайних персонажів, зокрема, космічну блондинку з електричними зарядами.

Також "Знай.uа" писав, що якщо нещодавно Гага вражала шанувальників ніжними і жіночними образами, то тепер, схоже, знову повернулася до епатажу.