У неділю, 13 січня, обірвалося життя російського актора та режисера Євгена Радомисленського. Чоловікові було 83 роки. Сумну звістку повідомила колега режисера Ірина Сухолет.

«Дуже важко. Він 25 років очолював кафедру акторської майстерності і, здавалося, так буде завжди», — зазначила вона.

Радомисленський працював в театрі імені Моссовета і «Современнике». Наскільки відомо, він поставив понад 80 вистав на сценах Москви, Праги, Гавани та Белграда.

Нагадаємо, раніше У США ззакінчувалася знаменита американська актриса Верна Блум, зірка таких фільмів, як "Звіринець" (Animal house, 1978), (Contract on Cherry Street, 1977), Холодним поглядом" (Medium cool) та багатьох інших. Верна знімалася у фільмах з легендарним Френком Сінатрою, співпрацювала з Мартіном Скорсезе і Клінтом Іствудом.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Життя Верни Блум обірвалося в штаті Мен, в місті Бар-Харбор, Верні було 80 років, пише Бізнес.Медіа з посиланням на Variety.

Нагадаємо, зірка "Битви екстрасенсів" загинула прямо на Різдво: які сили вбили актрису. У жінки залишилися сиротами двоє дітей.

У Росії померла Дарія Воскобоєва - фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів". Про це у понеділок, 7 січня, повідомляють учасники шоу Влад Кадоні і Антон Мамон в Instagram.

Її не стало ще 6 січня, але рідні не захотіли розголошувати причину смерті, проте, за даними джерела в екстрених службах, вона була невиліковно хворий.

У Дарини залишилися двоє маленьких дітей.

Також ми писали, що актор Джим Керрі впорався з депресією і вийшов у світ з новою коханою.

Також Знай.иа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта: рекомендації лікарів його не зупинили. Він фактично сам загнав себе в могилу. Жахливі подробиці.

Нагадаємо, помер "найбагатша людина на Землі".

Як повідомляв "Знай.uа" помер класик індійського кіно.

Індійський кінорежисер Мринал Сен помер у віці 95 років.

Наш портал також публікував моторошні подробиці смерті актриси Олени Майорової. Через понад 20 років після її смерті, з'явилася інформація, що вона одягла свою найкращу сукню і підпалила себе гасовою лампою.

Російська актриса Олена Майорова загинула ще в 1997 році. Тоді про її смерть говорили на всьому пострадянському просторі – смерть кінозірки була жахливою і болісною. Майорова фактично згоріла живцем, отримавши численні опіки в результаті неправильного поводження з вогнем. Багато фанатів і близькі люди актриси не можуть змиритися з її смертю незважаючи на те, що вже пройшло більше 20 років. Однак звучать і такі думки, що трагічна смерть вже давно ходила за нею по п'ятах.