Формена "Зрада", виявляється, і в музиці буває. Росію на Євробаченні 2018 збирається представляти Олександр Панайотов – співак, який народився в Запоріжжі, передає видання Обозреватель. За даними ЗМІ, за те, щоб представити Україну на всесвітньому пісенному конкурсі "Євробачення – 2019" боротимуться 16 груп та індивідуальних виконавців, а Росію – 7. І в числі претендентів уроджений українець і запроданец Олександр Панайотов.

У шкільні роки Олександр вступив в запорізьку дитячу музичну школу № 2. Займався в молодіжній вокальної студії популярної музики «Галичина» під керівництвом заслуженого працівника культури Володимира Артемьєва.

У 2017 році Панайотова планували відправити на “Євробачення”, але в результаті обрали Юлію Самойлову.

Нагадаємо, раніше ми писали, що опальна запроданкою похвалилася черговим московським "самоваром".

Українська артистка отримує вже другу нагороду від Муз-ТВ в 2018 році.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає на території Росії засвітилася з черговим "самоваром" Кремля.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що вона отримала нагороду за активність свого фан-клубу. Наголошується, що саме завдяки насиченій гастрольної діяльності дівчина і створила найсильніший фан-клуб в Росії. Про це стало відомо за результатами онлайн-голосування на сайті Муз-ТВ, в результаті якої Лобода отримала нагороду. Фотографію з кубком Світлана виклала в соціальній мережі Instagram.

Разом з тим слід зазначити, що днями скандальний російський виконавець Григорій Лепс гучно відсвяткував свій 56-й день народження. На вечірці помітили чимало знаменитостей, однією з перших прибула Світлана Лобода. Незважаючи на те, що вона не так давно стала мамою, залишила наодинці дочка Тільду і вирушила співати на честь музиканта.

якби не Instagram співачки, навряд чи хтось дізнався про цей візит, але вона сама опублікувала фото і відео, навіть не приховуючи своєї поїздки до Росії.

Нагадаємо, Лобода знову опинилася в центрі скандалу.

Як повідомляв "Знай.uа", фанат перетворював себе на Кароль, а став Лободою.

Також "Знай.uа" писав, Лобода розкрила таємницю імені дочки.