Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нові фото, на яких вона позує під час вагітності.

На фотографіях, які з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в різних образах і ситуаціях. На цих знімках телезірка вже на четвертому місяці вагітності. У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи все нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим.

"В кінці першого триместру мене дуже сильно рознесло, і я якось відразу поправилася на 9 кг! У мене були величезні щоки, великі стегна і я вже не влазила в свій звичний розмір S. І саме тоді ми з усією командою приступили до роботи над власним шоу – перший жіночий late night. Це було дуже складно. Начебто ніякого гормонального вибуху не було, я все так само багато їздила, бігала, ходила, встигала займатися йогою і контролювати роботу над шоу, але мені зовсім не вистачало енергії, було важко зібратися. Три дні я працювала по 14 годин, проінтерв'ювала безліч крутих гостей, ми провели величезну кількість конкурсів і, мабуть, в той момент я перестала звертати увагу на своє здоров'я, і прогледіла пієлонефрит. Це виявилося занадто небезпечним для мене і дитини і з першого знімального дня мене відвезли в лікарню під крапельниці, де мені довелося відлежатися 3 дні. Це призвело до великих затримок зйомок і великих грошових витрат, але я розуміла, що починати своє шоу, будучи вагітною, це великий вчинок. Напевно, тоді я ще не розуміла до кінця, що таке бути вагітною, для мене все, що відбувається було в новинку. Так, і я вперше в житті спробувала себе в якості продюсера і дуже нервувала. Для мене це було так само важливо, як запустити ракету в космос. Це був такий збіг обставин, при якому тобі зараз потрібно було зробити ривок для того, щоб далі все було круто, щоб був результат. І, повірте, дуже боляче було читати критику на свою адресу, коли ти особливо вразлива. Ось вам ще одна причина, чому я не хотіла говорити про свою вагітність: щоб ви не були до мене поблажливі, а навпаки, писали чесні коментарі! І я сподіваюся, що зараз ви задоволені тим результатом, який вийшов!", - написала Регіна.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.