Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але в цей раз вирішила трохи розслабитися.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує на вулиці під час ходи. Для виходу в світ Белла Хадід наділа суворе сіре плаття, яке більше нагадує костюм, адже верх у цього вбрання, як у піджаків, а поділ – олівець. При цьому у сукні дуже глибоке декольте, яке підкреслює пружні груди моделі. На талії у Бели масивний білий пояс, в руках вона тримає невелику чорну сумочку. Волосся моделі зібране в тугий хвіст, а на очах темні окуляри. Шанувальники відзначили підтягнуту фігуру дівчини і стрункі ноги, які визирають з-під сукні.

Белла Хадід не підписала свою фотографію, також вона не залишила геолокаціі, так що фанатам залишається лише здогадуватися де і при яких обставинах було зроблено це фото. Тим не менш, ця фотографія не залишила байдужими шанувальників, і вони почали активно її обговорювати. Модель засипають її компліментами і побажаннями у коментарях до знімка.

"Ти була чудова на цій злітно-посадковій смузі", "Казкова", "Дівчина-бос", "Мілану завжди приємно бачити тебе тут", "Жива королева", "Відмінний стиль", "Це такий наркотик, я люблю твій контент, так що наркотик!", "Красива", "Белла – принцеса краси", "Мила", "Фантастика", "Вуличний стиль", "Солодко виглядає весь час", "Так гарно, так елегантно, я люблю", "Приголомшлива Белла", "Богиня", "Гарячий наряд", "Карколомна дівчинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото моделі.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.