Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото в соціальній мережі.

На своїй сторінці артистка опублікувала фотографію, на якій позує на відпочинку у відвертому образі. Для фотосесії Наталія наділа світле плетене плаття з дуже глибоким вирізом в зоні декольте. Артистка позує передом до камери, але відвернула голову в сторону, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Іонова говорить про внутрішню красу, але шанувальники обговорюють її зовнішність і вбрання.

"Мир йде зсередини, не шукай його зовні. #будда. @samui_photographer_alex", - підписала кадр зірка. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на острові Самуї, що в Таїландській провінції. Шанувальники почали активно обговорювати нову фотографію на її сторінці. І треба сказати, що фото сподобалося далеко не всім, деякі фолловери закликають зірку бути скромнішою.

"Всередині такої зовнішності гріх не пошукати!", "Красуня", "Королева фотошопу", "Шикарна з усіх боків, бабульки, не заздріть!", "Неймовірно красива", "Менше фотошопу", "Дуже класно, молодці", "Прекрасні груди", "Гарна дівчина", "Фу. Відписалася від вас. Демонстрація цих ваших цицьок і піс*к прямо набридла. Залучіть аудиторію чимось цікавим вже нарешті", "Яка ви тут страшненька", "Ух, яке шикарне фото!", "Як завжди, на висоті", - пишуть в коментарях до фото Глюкози.

Нагадаємо, раніше ми писали, що старіючу Глюкозу освистали за оголення.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.