Голлівудський актор Джон Траволта, який у 64 років не втрачає привабливості, здивував користувачів мережі кардинальною зміною іміджу. Результати свого експерименту він опублікував на сторінці в Instagram.

Кіномани звикли бачити Джона Траволту з пишною чорною шевелюрою. Легка сивина не повпливала на привабливість голлівудського красеня, а навпаки додала йому особливого шарму.

Однак із такою зачіскою Джон Траволта вирішив розпрощатись. Днями актор опублікував фото, на якому видно кардинально новий імідж. Перед камерою свого смартфона зірка "Кримінального чтива" позував із поголеною налисо головою. Несподіваний образ він доповнив елегантним костюмом із метеликом.

Ймовірно, знімок актор зробив під час святкування Нового року. Поряд із Джоном Траволтою позувала його донька Елла, яка виглядала розкішно у чорній сукні.

"Сподіваюсь, кожен з вас мав чудовий Новий рік"! – написав Джон Траволта.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Користувачі мережі одразу ж пожартували, що такий look Джон Траволта запозичив у музиканта Pitbull. Актор прийшов підтримати співака під час церемонії відкриття його зірки на Алеї слави, що відбулась вкінці грудня. Обидва красеня зробили спільне фото, яке з'явилось у блозі Джона Траволти.

Слыд выдзначити, що Джон Траволта частенько змінював імідж задля ролей. Так, у квітні 2018 року актора сфотографували на знімальному майданчику фільму "Лось", в якому він майстерно перевтілився у сталкера.

Нагадаємо, Траволта дико почудив з 50 Cent замість Уми Турман: відео. Зірка Голлівуду Джон Траволта, мем із розгубленим героєм якого з "Кримінального чтива" насмішив юзерів, днями побував на Каннському кінофестивалі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що знаменитий голлівудський актор Траволта нажахав фанатів зачіскою і зовнішнім виглядом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що культовий голлівудський актор подарував улюблений літак.