Наталія Горова, прийомна дочка відомого українського співака Потапа, показала рідкісний сімейний знімок.

Про це повідомляє Politeka.

Відомий український співак не так давно розлучився з Наталією Горовою, але це, схоже, не заважає йому проводити час з колишньою сім'єю на відпочинку. Так, на сторінці приймальної дочки Потапа з'явився зворушливий сімейний знімок, де він радісно позує разом з колишньою дружиною, рідним сином і прийомною дочкою.

На фото можна помітити позначку "Мексика", де і відпочиває сім'я.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими до знімка і також написали безліч коментарів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку. Незважаючи на те, що вони намагалися приховати спільне знаходження в одному басейні, шанувальники швидко про все дізналися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Різдво, 7 січня, Потап виклав фото з того ж самого басейну. Лідер групи MOZGI ніжиться під сонцем і попиваючи коктейль. Фотографом виступив, судячи з усього, сама Настя.

Шанувальників, які давно вже запідозрили артистів в романі, дуже схвилювали такі фото.

"Клас, у Насті фото біля цього ж басейну", "Разом з Настею відпочивають. Навіщо приховувати стосунки, коли і так все в окрузі знають", "Вони що разом?" — пишуть в коментарях передплатники.

"Знай.uа" писав, що Настя Каменських Потап і в черговий раз підігріли чутки про те, що вони пара. Про це передає Clutch. Репер і співачка виклали у соцмережі фото з відпочинку. Незважаючи на те, що вони намагалися приховати спільне знаходження в одному басейні, шанувальники швидко все дізналися.

Кілька днів тому в Instagram Насті з'явилося фото, на якому вона позує у відвертому чорному купальнику.Останні знімки в Instagram, де вона зображена в рожевому купальнику на пляжі і відкрито демонструє всі принади. Фанати оцінили фігуру Каменських.