Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмових шпагатів і оголених фото. Цього разу Настя виклала чергове фото в пляжному образі, але на ньому вона позує не одна. Як виявилося, на курорті Волочкова зустріла Ольгу Бузову, яка теж там відпочиває.

На фотографії Ольга позує в коротких джинсових шортах і рожевій майці, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Бузова стоїть босяка, в той час як Волочкова ходить по пляжу в тапках-в'єтнамках з квітами. Найбільше обговорень зібрав наряд Анастасії, адже вона позує в міні-бікіні. Її рожевий купальник ледь прикриває те, що повинно бути прикрите.

У підписі до фото Анастасія Волочкова написала: "Хотіла сховатися від усіх, але на щастя мені не дала це зробити одна чудова людина @buzova86, яка теж вибрала цей чудовий острів. Мальдіви об'єднують. Невеликий репортаж читайте в КП по посиланню в моєму сторіс. Тим часом шанувальники відзначили, що Бузова на своїй сторінці не афішує зустріч з Волочковою. Тому деякі сумніваються в справжності цього фото. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.