Вперше за довгі роки Алла Пугачова засвітилася у несподіваній компанії – артистка виступить на одній сцені з "імператрицею" російської естради Іриною Аллегровою.

Як відомо, зірки ворогували багато років і взагалі не спілкувалися.

Алла Пугачова та Ірина Аллегрова

Спільний знімок Пугачової і Аллегрової показав у мережі відомий у РФ композитор та музикант Ігор Ніколаєв, уточнивши, що артистки разом заспівають на сцені одного з телешоу на росТБ. Фото опубліковане в Instagram.

Алла Пугачова та Ірина Аллегрова

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

"Рідкісний кадр, коли примадонна й імператриця російської естради разом на одній сцені", "Ого! Бачити Ірину Аллегрову в кадрі з Аллою Пугачовою... Це нічого собі! Вперше таке бачу", – пишуть у коментарях.

Як відомо, свого часу Алла Пугачова і Ірина Аллегрова посварилися на зйомках телевізійного шоу. Примадонна порадила зірці радянської естради звернутися до перевіреного фоніатра.

Алла Пугачова

При цьому Алла Пугачова не раз критикувала вокальні дані Ірини Аллегрової, і знову не обійшлося без "шпильок" на її адресу.

Ірина Аллегрова

Ірина виконала пісню "Мандрівник мій" Ігоря Ніколаєва, якому був присвячений вечір. Під кінець виступу на співачку кинувся гнівний погляд Примадонни. Обстановка загострилася. Жінки з натягнутою посмішкою тихо обмінялися "ласкавими" словами.

Ірина Аллегрова

"Єдиною, хто не привітався з Пугачовою, була Аллегрова, - поділився один з глядачів, які перебували в залі. - Очевидно, що обидві артистки - професіонали своєї справи, тому їм вдається досить вдало маскувати конфлікт".

Дивіться: Аллегрова про конфлікт із Пугачової

Нагадаємо, Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Матрьошка" (Russian Doll) і користувачі мережі вирішили, що це байопік про Аллу Пугачову. Як повідомляв "Знай.ua", Пугачова запросила фанатів на ювілей піснею. Також "Знай.ua" , Пугачова зворушила мережу новою піснею.