Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото в соціальній мережі. На своїй сторінці артистка опублікувала фотографію, на якій позує на відпочинку у відвертому купальнику. Наталія стоїть в басейні і спирається руками на його ботик, на ній спокусливий блакитний купальник, який ледь прикриває соковиті форми. Волосся артистки мокре, а на її обличчі немає макіяжу, воно і зрозуміло, адже вона тільки що виринула з води.

Чистякова-Іонова пікантно вигнула попу і дивиться в камеру, хоча повернена до неї боком. На стегні шанувальники помітили невелике геометричне татуювання, хоча розібрати, що там зображено, практично неможливо. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Таїланді, мабуть, саме туди зірка вирушила на новорічні канікули.

"В буддизмі немає таких понять, як «невірний» чи «богохульник», тому що немає того, кому потрібно зберігати вірність, у кому можна було б сумніватися і кого ганити. #отчегоянебуддист", - підписала фото в купальнику Наталя Чистякова-Іонова. Шанувальники почали активно обговорювати нову фотографію на її сторінці. І треба сказати, що фото сподобалося далеко не всім, деякі фолловери закликають зірку бути скромніше.

"Краса!", "Приємне, гарне, усміхнене личко", "Чарівна усмішка і не тільки", "Лише гола, ну постійно, не набридає. А вже двоє дорослих дівчаток", "Красуня", "Ненаситна", "Така добра посмішка", "Це все зрозуміло, а от що за татушка на попі? Не можу зрозуміти", "Чи тепло тобі, дівчино?", "Класна", "Краса неземна", - пишуть у коментарях під фото.

Нагадаємо, раніше ми писали, що старіючу Глюкозу освистали за оголення.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.