Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила поділитися фото в недавньої пікантної фотосесії і невеликим бекстдейджем, позуючи в коротелькій сукні тілесного кольору. Так, на одному з кадрів Кім сексуально лягла на підлогу, оголивши розкішні груди в глибокому декольте.

"Зовсім скоро", - заінтригувала Кардашьян. За 20 годин серія фото встигла зібрати понад 1,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, адже останнім часом світська левиця помітно схудла. Інші ж відзначили, що сукня настільки коротка, що видно навіть нижню білизну зірки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Популярні новини зараз

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще