Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вирішила, що фірмових шпагатів вже більш ніж достатньо, тому виставила фото з пляжу в незвичайному купальнику з квіточкою на причинному місці.

"Все ж Мальдіви-мій улюблений край на Землі.🌴🙏🏻 Він мені дуже підходить, а я завжди гармонійно вписуюся в ці мальдівські пейзажі.🌴😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Мені здається, що всі купальники на кілька розмірів малі 👙", "Дивна фігура, трикутником", "Насос, твій алкотур затягнувся", "Штанги не вистачає в руках😂".

Популярні новини зараз

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.