Тільки вщухли обговорення ймовірної коханки російського пародиста Максима Галкіна, моделі Юлії Барановської, як новорічні свята знову підкинули парі купу проблем.

Після публікації нових фото в Instagram фанати підозрюють, що вони знову на межі розриву. Як видно на знімках, шоумен і його кохана відзначили цей день в гостях у своєї подруги Іди Достман.

Алла Пугачова та Максим Галкін (Instagram)

Примадонна позує в дуже зухвалий спосіб - міні-шортах, кофтині і черевиках. А ось гуморист відображений в обіймах дружини Валентина Юдашкіна, що викликало вельми неоднозначну реакцію серед його фанатів.

Алла Пугачова та Максим Галкін (Instagram)

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У мережі активно почали обговорювати можливі проблеми в стосунках Галкіна і Пугачової. Судячи з коментарів, шанувальники здивувалися, що на знімку співачка стоїть окремо від чоловіка, а сам він позує в "обіймах іншої": "Не зрозуміла, чому Галкін з Юдашкіною? Він розлучився з Пугачовою?", "А хто обіймає Максима? І чому Пугачова окремо? "," В обіймах іншої... Аллі Борисівні прикро, напевно ".

Таким чином один знімок викликав бурю обговорень не тільки серед передплатників гумориста, але і в ЗМІ. Однак, нагадаємо, понад рік тому Пугачова і Галкін повінчалися, підтвердивши тим самим серйозність своїх почуттів перед Богом.

Алла Пугачова та Максим Галкін (Instagram)

Алла Пугачова та Максим Галкін (Instagram)

Також пара виховує 5-річних близнюків Гаррі і Лізу. Крім того, знаменитості часто з'являються на публіці разом, демонструючи почуття один до одного.

Дивіться: Максим Галкін та Алла Пугачова

Нагадаємо, Пугачова показала, як відзначила новорічні свята.Як повідомляв "Знай.ua", співачка Наташа Корольова неабияк перебрала спиртного на "Золотому грамофоні" і намагалася "викрити" Кіркорова. Також "Знай.ua" , скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії і отримує там нагороди, підтвердила чутки про роман з німецької рок-зіркою Тіллем Ліндеманном.