Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Цього разу артистка повністю роздяглася, залишившись практично у невидимих стрінгах і похвалилася засмагою.

"Це стрибок не в сніг, а в океан.🌴 Погляд мій завжди спрямований вперед! Не озирайтеся в минуле.. Нічого нового там немає. А я на таку шоколадку тут мальдівську перетворилася!🙈😉 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Яка шоколадка,чорнослив ви сушений😂тіло все зморщене як у бабки", "Кита викинуло на берег 😂", "В'яла жопа .... не вірю, що ти в хорошій формі. Сама в спортзал сходи? "Зношена" вобла)))", "із дівчинки з персиками вона давно перетворилася на бабусю з курагою... І спортзал не допомагає".

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.