Серед світових зірок є ті, хто зміг прославитися незважаючи на фізичні вади. Вони зробили недоліки своєю основною "фішкою". Передає Clutch.

Ванесса Параді

Венесса Параді відома не тільки як дружина Джонні Деппа, але і як голлівудська співачка, кіноакторка і актриса озвучки, фотомодель. Її можна впізнати за помітною щербинки між передніми зубами. Тим не менш, це зовсім не псує зовнішність французької красуні.

Костянтин Меладзе

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Меладзе - відомий композитор і продюсер, який зміг "просунути" найбільших знаменитостей української і російської естради. Однак, багатьом він запам'ятався по характерному заїканню.

Як розповів сам Костянтин Меладзе, проблеми з мовленням у нього з дитинства.

"Ця пришибленність залишилася в мені з тих часів, коли мене приймали у музичну школу і сказали, що я бездарний, коли я сильно заїкався і соромився цього жахливо", – розповів композитор.

Незважаючи на цей недолік, Меладзе-старший зміг досягти великих успіхів і стати знаменитою і шанованою людиною в колишніх країнах СНД і навіть за його межами.

Катерина Варнава

Катерина Варнава - усміхнена атристка шоу Comedy Woman, яка завжди грає сексуальних жінок незважаючи на свій орлиний ніс. Оригінальна зовнішність стала квитком наверх для гумористи.

Шура

У кінці 90-х років Шура був на піку популярності, і свою роль у цьому зіграла епатажна зовнішність артиста. Шура був без зубів, і не особливо прагнув їх вставляти. За його словами, зуби йому в дитинстві вибив молодший брат.

Летиція Каста

Ще одна кіноактриса в нашій добірці, яку часто впізнають по "неідеальній" посмішці. Але хіба це завадило їй стати красивою і знаменитою?

Нагадаємо, колишня Джонні Деппа присвятила Києву чуттєву пісню.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у ВІА Гру повернулася найвідоміша учасниця.

Також Знай.ua писав про те, Брежнєва зізналась, як святкує Новий рік.