Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували Різдво в гостях у своєї близької подруги Іди Достман.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Кадрами святкувань поділився з шанувальниками чоловік Примадонни Максим Галкін. Телеведучий показав фото, на якому Алли Борисівна позує в зухвалому образі, а сам він обіймає дружину Валентина Юдашкіна.

Після того, як знімок з'явився в особистому мікроблозі Галкіна, фанати почали активно обговорювати можливі проблеми в його відносинах з дружиною. Шанувальників пари здивувало, що Пугачова стоїть окремо від чоловіка.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Не зрозуміла, чому Галкін з Юдашкіною? Він розлучився з Пугачовою?", "А хто обіймає Максима? І чому Пугачова окремо?", "В обіймах іншої ... Аллі Борисівні прикро, напевно", - коментують знімок шанувальники Галкіна.

Дивно, але всього один кадр може спровокувати появу найрізноманітніших чуток. Хтось пише про те, що шлюб Галкіна і Пугачової із самого початку був піаром. Інші висувають версії, що Алла Борисівна знайшла чоловікові молоду заміну. Треті шепочуться про те, що у Галкіна дійсно роман з дружиною Валентина Юдашкіна ...

Максим Галкін

Всі ці домисли, ймовірно, не відповідають дійсності. Варто нагадати, що трохи більше року тому Пугачова і Галкін повінчалися, підтвердивши серйозність своїх стосунків перед Богом. До того ж, Максим і Алла Борисівна часто з'являються разом на публіці, демонструючи оточуючим, що в їхній родині панує абсолютна гармонія.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Нагадаємо, Примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова продовжує відзначати Новий рік.

Алла Пугачова

Так, в мережі з'явилося фото новорічного застілля, на якому зображені Пугачова з своїм чоловіком Максимом Галкіним, співаком Олександром Буйновим й модельєром Валентином Юдашкіним з дружиною Мариною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, найпопулярніша зірка російської естради Алла Пугачова відмовилася від новорічних концертів та корпоративів, хоча їй пропонували гонорар в 300 тисяч євро.

Також Знай.ua писав про те, що новорічні шоу вже закінчилися, проте, в них не брала участі чи не найбільший головний символ – Алла Пугачова.