Популярний комік і шоумен зі студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до своїх шанувальників і фанатів у соціальних мережах. Він виклав відеоролик, в якому повідомив, що з причини важкого графіка роботи він застудився. У суботу, 5 січня, про це повідомляє видання "Бізнес.Медіа", посилаючись на профіль знаменитості в Facebook.

Після концерту в Польщі Зеленський написав: "Привіт хлопці! Вибачте за мій зовнішній вигляд. Трохи застудився. Складний був рік. Імунітет не впорався." Також у своєму зверненні шоумен привітав всіх підписників з наступаючим Різдвом Христовим, а також висловив слова вдячності за надану підтримку.

В коментарях фоловери побажали коміку якнайшвидшого одужання: "З Різдвом! Здоров'я і відпочинку для відновлення імунітету!", "І Вас зі святом!!! Выздоравливайте! Спасибі за посмішку, зв'язок з народом)".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що виборча компанія Зеленського стартував зі скандалу, оскільки його звернення до українців показали раніше, ніж звернення чинного президента. Як вважають політологи, феномен шоумена розкриється у другому турі або фіналі, а можлива навіть його перемога на виборах. Це повною мірою демонструє недовіру до нинішніх політиків. Як стверджує один з політологів, відомі випадки, коли впізнавані люди ламають усталені підвалини і проходять завдяки сильної харизми.

Як повідомляв портал "Знай.uа": один з відомих астрологів заявив, що шанси на перемогу є відразу у кількох кандидатів у президенти. Він назвав кілька кандидатів по знаках зодіаку і впевнено повідомив, хто з них гарантовано пройде у другий тур, а у кого дуже високі шанси на перемогу. Крім того, він виділив одну людину, що володіє найбільшим шансом на успіх.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що після рішення популярного шоумена балотуватися в президенти, допомога в гонці йому готові надати сотні тисяч українців. Крім того, він зазначив, що тисячі людей готові працювати навіть з інших країн, а 65% всіх охочих проживають у містах і невеликих містечках.