Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливі фото, на яких позує у відвертому червоному платті. Вбрання, в якому Емілі з'явилася перед камерою повністю приховує її соковите тіло, але при цьому воно прозоре і має пікантний виріз в зоні декольте. На першій фотографії Емілі відкинула поділ сукні, відкриваючи вид на соковиту попу, яка просвічується крізь тонку тканину сукні. На другому знімку зображено обличчя Ратаковськи з розпущеним волоссям і яскравим макіяжем. На цьому фото видно також масивні смарагдові сережки у вухах моделі.

У підписі до фото Емілі Ратаковськи написала: "Last night", що перекладається як "Минулої ночі". Шанувальники Емілі не пройшли повз і почали засипати дівчину компліментами в коментарях. Багатьом її фото дуже сподобались, деякі вважають, що дівчині варто бути скромнішою, а інші говорять, що вона занадто худа і їй варто більше їсти.

"Прекрасне плаття", "Червона ніч", "Розкішне плаття", "Дуже красива леді, гарне тіло, дуже гаряча дівчина", "Будь ласка, опублікуйте більше таких фото, як це. Така класна", "Що сталося з прекрасними великими цицьками?", "Надихаюча жінка", "Ти прекрасна, моя душа", "Візьми мене під своє крило", "Абсолютна досконалість", - пишуть фоловери в коментарях до фото Ратаковськи.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.