Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії і отримує там нагороди, підтвердила чутки про роман з німецької рок-зіркою Тіллем Ліндеманном.

Вперше на своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала їхнє спільне фото.

Шанувальники співачки вже більше року обговорюють відносини Ліндеманна і Лободи. Журналісти припускали, що саме від нього співачка народила другу доньку Тільду.

Хоча Світлана Лобода не коментує чутки, проте на її сторінці в Instagram з'явилося своєрідне підтвердження цього. У день народження Тілля Ліндеманна співачка опублікувала їхнє спільне фото. Ймовірно, знімок зроблений під час другої вагітності зірки, адже в приталеному чорному платті видніється кругленький живіт. Артистка ніжно притиснулася до чоловіка, одягненого в халат медика. Хоч його обличчя було прикрите маскою, все ж видно, що це саме Тілль Ліндеманн.

"З днем народження, мій кращий в світі лікар". Світлана Лобода

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішною дизайнерської коляскою для маленької дочки Тільди. Так, артистка вибрала яскраву рожеву модель з золотими колесами і крильцями від дизайнера Jeremy Scott. На сайті ціна такого розкішного засоби пересування варіюється від 50 до 65 тис. гривень.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.