Співачці Мадонні вже пішов сьомий десяток, але вона все не вгамовується. У такому віці секс-символ вирішила оригінально поепатувати публіку і віддати данину моді на величезну п'яту точку. Пише Clutch.

Після того, як у соцмережах Мадонни з'явилися нові фото, користувачі ніяк не можуть перестати обговорювати те, що співачка вирішила стати Кім Кардашьян і вставила силікон у сідниці.

Перед Новим роком Мадонна виступила в гей-барі Stonewall. Вона з'явилася на сцені в джинсах, які обтягнули її неприродний і сильно збільшився бампер. Фанати відзначають, що зірка стала схожа на мурашку.

Шанувальники розділилися на два табори: одні вважають, що улюблена співачка лягла під ніж хірурга, інші думають, що це просто жарт. Нібито Мадонна вирішила підкласти у джинси подушку, щоб висміяти всіх любительок великих поп.

Раніше повідомлялося, що зірка російської естради Алла Пугачова зробила справжній фурор серед шанувальників.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Місяць тому співачку запросили на святкування Дня народження Ольга Крута. Після розкішного святкування зірки знялися у коротких відео, передає журнал starhit.

Біля сцени знаменитості влаштували танцювальний перформанс. Пізніше відео в Инстаграмм виклала користувачка alla_orfey, де почалося обговорення події.

За словами Ольги Крутої, все це було чистою імпровізацією, без заздалегідь підготовленого сценарію, а не як це зазвичай буває.

Шквал коментарів викликав танець Алли Пугачової, яка виконала його в шортах міні.

Наголошується, що рухливості і пластичності примадонни можна тільки позаздрити. Багато зірок російської естради відзначили що Алла ще цілком у формі. Всіх вразила і фігура Пугачової, яка виглядає досить непогано для 69-річного віку. Однак сама співачка ніяк цього не коментує.

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх шанувальників з Новим роком.

Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Также Знай.ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом і стала схожа на Гурченко.