Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка часто тішить своїх шанувальників яскравими відеокліпами та фотографіями в соціальних мережах, повторно заінтригувала фанатів. Знаменитість виклала відео з аеропорту, в якому анонсує спільну зі своєю старшою дочкою Євою подорож.

На відео Світлана грайливо запитує у дитини, куди вони летять, на що дівчинка на ходу придумує відповіді і відповідає римами. Судячи з розмови, вони направляються до океану на острови, але куди саме, співачка так і не зізналася.

Лобода каже своїй дочці: "Ми будемо купатися з акулами", на що Єва відповідає їй: "Так я їх сама так з'їм, що вони в шоці будуть".

Через деякий час співачка виклала в Instagram кілька фотографій своєї дочки. Передбачається, що вони відпочивають на Мальдівах.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний український виконавець та продюсер Потап зустрів новий рік на популярному курорті, де разом з учасниками групи MOZGI виступав на сцені. Відповідні фото він виклав на своїй сторінці в Instagram, в коментарі до яких зазначив, що співав пісні на трьох мовах. Фанатам також припали до душі привітання Потапа з Новим роком, також на трьох мовах, в якому він подякував своїм прихильникам за підтримку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фемінізму приділяється все більше уваги і все більше жінок заявляють про те, що ведуть боротьбу проти дискримінації. Деякі українські співачки також входять до їх числа, наприклад, Тіна Кароль вважає, що в теперішній час саме жінки є сильною статтю, оскільки стали розкутими і владними. Світлана Лобода, в свою чергу, негативно висловлюється про течії, оскільки, на її думку, в слабкості чоловіків винні самі жінки. Знаменитість вважає, що чоловіки не беруть на себе відповідальність тому що жінки не дають їм цього зробити.

Також "Знай.uа" писав, що українські зірки відзначили Новий рік по-різному. Деякі в сімейному колі, деякі на виступі, серед друзів і знайомих, а декому довелося валятися всю ніч на лікарняному ліжку.