Різдвяні образи Кейт Міддлтон завжди активно обговорюють ЗМІ та стилісти. Однак, останнім часом шанувальники помітили, що стиль герцогині починає набридати, адже вона не шукає свіжих рішень і щороку одягає майже одне і те ж.

Різдвяні образи Кейт Міддлтон з 2011 по 2018 року

У 2011 році герцогиня Кембриджська вперше з'явилася на богослужінні в темно-ліловому пальто від "незалежної кравчині", капелюшку Jane Corbett і туфлях Mascaro.

У 2012 році герцогиня з'явилася в пальто Hobbs Celeste, шарфі Hugo Boss і ботильйонах своєї улюбленої марки Aquatalia.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

В 2013 році Кейт наділу синьо-зелене пальто від Alexander McQueen, шляпкуGina Foster і чобітки Aquatalia Rhumba.

У 2014 герцогиня зупинила свій вибір пальто Moloh, капелюшку Lock & Co і туфельок Emmy.

В 2015 році Міддлтон красувалася в пальто Sportmax і плаття Cezannе. На ній були черевики Aquatalia Rhumba і капелюшок Lock & Co.

В 2016 році Кейт наділу палто Hobbs Celeste, туфлі Tod. Вона додала наряд хутряним коміром від демократичного бренду ASOS.

Вагітна Кейт в 2017 році виглядала дуже ніжно завдяки короткому пальті від Miu Miu, туфлям Tod і хутряній шапці Peruvian Connection.

У цьому році герцогиня виглядала не менш карколомно в пальто від Catherine Walker і капелюшку від "Halo" Band. Витонченості їй додали рукавички і човники.

Нагадаємо, члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.

Як повідомляв Знай.иа британські таблоїди розповіли про несподіване захоплення з першого погляду досить миролюбною герцогині Кейт Міддлтон.

Знай.иа писав, королевська подружжя принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися подробицями про те, як сім'я зустріла Різдво.