Відома українська співачка Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в Instagram колаж з декількох фото, на якому відображені основні моменти її творчого життя. Серед опублікованих знімків є фотографія з Latin Grammy, де співачка з'явилася перед публікою в розкішному рожевій сукні, а також кадри в моменти зйомок її кліпів.

Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK не перестає радувати фанатів новими піснями і кліпами, а також фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Не так давно українська співачка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в епатажному вбранні. Вона постала на загальний огляд в незвичайному сірій сукні з оборками, мереживними вставками і блискучими елементами. Цей наряд має досить глибокий виріз в зоні декольте, і щоб прикрити його трохи Настя одягла на шию масивне намисто. А в тон прикраси на шиї, Каменських одягла в вуха сережки. Волосся артистки зібране у високий хвіст на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. Настя знімає себе в дзеркало і кривляється в камеру.

У коментарях можна прочитати: "Гірлянда. Не будь схожа на Бузову", "Мене бісить те, що вона постійно язика показує? Проти NK нічого не проти, але ось ці кривляння, навіщо вони, а головне для кого?", "Дуже крутий образ", "Вау, це самий дивний і чудовий образ", "Сукня чорти - що, обдерте", "Що з тобою зробив Instagram", "Клеопатра".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Каменських виступила на популярному українському проекті, в якому заспівала настільки чудово, що фанати досі не можуть зрозуміти, вживу вона співала під фонограму.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома співачка виклала в Instagram привабливе фото, яке менше, ніж за добу набрала 100 тисяч лайків. При цьому в центрі уваги опинилася груди співачки, яка шанувальникам здалася значно менше, ніж зазвичай.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських вразила всю країну виконанням класичної щедрівки в стилі джаз.