Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила привітати всіх шанувальників і недоброзичливців з Новим роком, зізнавшись, що вони дуже допомогли їй хайпанути, розглядаючи нового залицяльника, якого та ретельно приховує від сторонніх очей. Так, артистка запропонувала шанувальникам в першу чергу стежити за своїм життям.

"З наступаючим Новим роком!🌲 Радості вам, дорогі, добра і Любові!❤️", - побажала всім Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "А де ваш успіх????? Де б його побачити?", "Хайп цього року ))) це не привітання, а чергова реклама того, чого у вас немає, але дуже хотілося б, щоб усі так думали.", "Яка гидка жінка 😝", "Яка ж мерзенна з роками стала 😱
А була прямо червоненькою квіточкою ..
Шкода .".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.