Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Цього разу Анастасія не зрадила своїм принципам і знову взялася за рекламу. На фотографії, яка з'явилася в записі балерини, вона позує, сидячи на дивані, як на троні, при цьому на ній звичайний червоний спортивний костюм, який Настя і вихваляє. За її словами, цей наряд був розроблений спеціально на неї і в підписі до фотографії Волочкова дякує дизайнеру за цей "шедевр".

"З Краснодарським краєм мене пов'язує багато спогадів. Незліченна безліч балетних вистав і благодійних концертів подаровано мною цьому прекрасного регіону! А які чудові і душевні люди там живуть! «Бути добру!» Місяць тому, після моїх концертів з дітьми по станицях, я познайомилася з дивовижною дизайнером Краснодара Мару @mary_gul і попросила її пошити мені затишний костюм. Вона відразу створила для мене костюм жовтого кольору і таким курчам ви спостерігали мене на фото. А сьогодні я отримала сюрприз від Мару в червоному кольорі! Який мені личить більше? Мару, ти неймовірна! Цей дизайн же розроблено тобою спеціально для мене. НА СТИЛІ! «На стилі Насті»", - підписала фотографію Анастасія.

Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписниів балерини, і вони почали активно її обговорювати. Деякі фоловери в захваті від нового образу балерини і пишуть їй компліменти, а інші не так зачаровані, ще й вказують на помилку в написі на костюмі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.