Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейкчасто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує біля вікна будівлі, схожої на аеропорт. Шейк з'явилася на огляд публіки в спокусливому образі. На ній біла футболка з вузликом на боці, яка оголює плоский живіт, і світлі труси, які оголюють довгі ноги моделі. Швидше за все Ірина наділа чоловічі труси, адже у підписі до фотографії модель рекламує італійський бренд нижньої білизни для чоловіків.

Ірина Шейк присіла на бортик чорного дивана і тримає в руках паперовий стаканчик з напоєм. Волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж, Ірина променисто посміхається в камеру і дивиться в неї. У підписі до фотографії дівчина написала: "Відчуваю себе затишно в моєму @intimissimiuomo". Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях. Однак декому здалося, що Шейк сильно худа, і їй порадили більше їсти.

"Все добре, але трусики мабуть у чоловіка взяла", "Називається "все у пранні", довелося у Бредлі взяти. І взагалі на Іринці все красиво", "Насолоджуюся вашою красою!", "Нехай твій світ наповниться теплом і хорошим настроєм у цей священний час року і протягом всього року. З Різдвом", "Найкрасивіша жінка на землі", "Така краса", "Чиста краса", "Принцеса, от як так? Хоча в нижній білизні, просто захоплююся", - пишуть в коментарях до фото Шейк.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.