Відомий у всьому світі рок-музикант, вокаліст групи "30 Seconds to Mars", актор і режисер музичних кліпів Джаред Лето частенько балує шанувальників екстравагантними витівками. Не рідко ці витівки потрапляють на його сторінку в соціальній мережі Instagram і забавляють його фанатів. Днями актор відсвяткував 47-й день народження і, мабуть, саме фото з вечірки він показав у мережі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Джареда Лето, він позує з голим торсом і в шапці Санта Клауса. Шанувальниці зазначили, що у 47-річного актора дуже красиве і рельєфне тіло, на якому видно ті самі кубики пресу. Як відомо, у Лето досить довге волосся, так от воно визирає з-під його шапки і спадає на плечі. На обличчі у музиканта чарівна щетина.

У підписі до фотографії Джаред Літо подякував шанувальникам за привітання з Днем народження і з Різдвом. "Спасибі за побажання. Щасливих свят!", - написав актор. Зазначимо, що напередодні в записі чоловіка з'явилося схоже фото в новорічній шапці, але вже без голого торсу.

Шанувальники, а особливо шанувальниці, які божеволіють від Джареда Лето, засипають актора і музиканта компліментами і побажаннями у коментарях. "Це те, що я хочу на наступне Різдво, великий плакат цієї фотографії", "Сподіваюся, у вас був прекрасний день народження", "Вам дійсно 47 років?", "Любов мого життя", "Ви не можете бути більш досконалим!", "Люблю тебе до Місяця і назад", "Незвичайна посмішка", "Джаред, ти як найкраще печиво у всьому світі. Печиво, яке виглядає ідеально, а на смак ще краще", "Джаред, ти намагаєшся нас вбити?", "Так жарко, такий гарний, люблю тебе так сильно. Король Готем-сіті, ти все ще мій Джокер", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото актора.

Нагадаємо, Джаред Лето увічнив ціни моделей у себе на спині.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джаред Лето знайшов ліки від усього.

Також портал "Знай.uа" писав, що блискучий Джаред Лето запрошує фанаток на швидку зустріч.