Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати тренування, похвалившись розтяжкою біля балетного станка. Так, артистка задерла ногу і почала говорити словами Висоцького.

"Моя жизнь-вертикаль! Для остановки нет причин!
Иду скользя.
И в мире нет таких вершин,
Что взять нельзя...
Среди нехоженных путей-
Один пусть МОЙ.
Среди невзятых рубежей-
Один за мной! 💃🏼", - процитувала Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз, а деяким навіть стало шкода Анастасію: "Про неходжені шляхи і невзяті рубежі, років 20 тому потрібно було думати. Зараз, ви алконавт, яка ночами не спить і повторну херню в інсту викладає. Лягайте, поспіть до 17.00, потім знову нам запиліть мужика в шльопанцях.", "Одне і те ж... пусті слова, порожній будинок, порожнє життя...адже все могло бути інакше.", "Яке чіткий розподіл ніг 😂, одна махова, друга поштовхова 😁😂😁", "Таааааак...Ща Висоцького переспіваємо,ну а що..Пугачиху взяли,хто наступний".

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.