Зірковий тренер Аніта Луценко дала ексклюзивне інтерв'ю clutch.ua, в якому розповіла, що їсть вночі, як ставитися до критики, що буде говорити дочці у разі буллінга, а також чим буде займатися найближчим часом.

Героїнею інтерв'ю стала гарна спортсменка, незалежна особистість, улюблена мама і жінка – Аніта Луценко.

Аніта Луценко розповіла, що її найбільше радувало і засмучувало до 30 років.

Для мене саме свобода вибору має величезне значення, навіть більше, ніж успішний бізнес, який вимагає моєї повної самовіддачі. Тому я зробила такий висновок: думка людей – це добре, але думка їх, а життя – моя. Це і є мій вибір – бути щасливою і робити те, що я хочу, а не те, що від мене очікують

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще
Також Аніта поділилася життєвими моментами, які змінили її життя. Одною з таких була "обітниця мовчання".

"21 день мовчання, наприклад, вивертає все життя. Я б навіть сказала так: третій день – повертає, чотирнадцятий – розгортає, а двадцять перший – вивертає. І під час кожного етапу ти думаєш: "О боже, на третій день я все зрозуміла". А на 14-й: "Слава богу, що я не перестала мовчати на третій, тому що найцікавіше відбулося на десятий день. А на 21-й день розумієш: якщо помовчати ще 30 діб, всі висновки перетворяться в "фігню".
Тренер розповіла, що жінка не має собі відмовляти у хвилинці вільного часу.

"Це те, що не можна купити за гроші, але саме це найбільше необхідно кожній жінці – особливо, якщо вона вже мама".
Також Луценко розповіла, що думає про хейтерів в інтернеті.
"Я можу просто заблокувати людину, який паскудить, і навіть не згадаю, як його або її звуть. Але, швидше, залишу коментар, як є. Я не авокадо, щоб усім подобатися. Для мене чужа думка не має ніякого значення. Але сенс в тому, що люди повинні бути трохи уважнішими один до одного, повинні поважати кордони людини, її право бути собою, можливо, не відповідати загальним ідеалам".
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими.
Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися сама, але і навчити своїх фоловерів.
А ще тренер поділилася рецептом корисних ледачих вареників.