Засновник та актор гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно розповів про те, що змінилося після того, як російські війська вторглися на східні території України.

Як зізнався артист в одному з інтерв'ю, така ситуація вплинула не тільки політично і соціально на нашу державу, вона внесла чимало корективів і у життя шоубізу.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Приміром, ті, хто раніше вважали себе колегами і товаришами, відмовилися від спілкування з Зеленським:

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

"Після 2014 року люди, знаючи мою позицію життєву, внутрішню з приводу України, зі мною перестали розмовляти ті, хто з Москви. А там були керівники каналів. Зрозуміло, що ми, як продюсери, вели різноманітні бізнес-відносини. Просто всі зникли. Був дзвінок від Юлія Гусмана, котрий також завжди судив КВК, і коли я грав там, ніколи не отримував від нього якихось слів захоплення. Він мені сказав багато хорошого", - заявив він.

Юлій Гусман

Свого часу Зеленський збирався стати дипломатом і навіть готувався до вступу в один із російських університетів.

Втім, не сталося так, як хотілося: родина вийшла на перший план, а творчість замінила політичні амбіції.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Так, це була моя шкільна мрія. Мене цікавили міжнародні переговори. Мені це все дуже подобалося, вчив англійську мову, закінчував спеціальну школу. Але є життєві обставини. Моє рідне місто дало мені дружину", - підсумував Зеленський.

Дивіться: інтерв'ю з Зеленським

Нагадаємо, один із засновників Студії "Квартал 95", гуморист Володимир Зеленський відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти на майбутніх виборах 2019 року. Як повідомляв "Знай.ua", автор жартів "Кварталу 95" Валерій Жидков привітав українців з прийдешніми святами та розповів, де буде святкувати Новий Рік. Також "Знай.ua" писав, у Зеленського з’явився двійник.