Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, занурившись у величезний коктейльний келих. Артистка розповіла, де її можна буде зустріти на Новий Рік. Виявляється, Ольга візьме участь практично у всіх святкових шоу.

"Мої хороші, у цю новорічну ніч я з'явлюся на кращих каналах країни 🤩 З ранку я вже почну всіх вітати на улюбленій роботі @tnt_online ❤️ Після промови нашого президента і бій курантів, я з'явлюся в непередбачуваній колаборації з легендою вітчизняного гумору Євгеном Петросяном на телеканалі Росія1 в програмі “Блакитний вогник”🤩, запалю вас на ТВЦ з піснею “Ніч текіла” 🥰 Заспіваю свої головні хіти на Музтв, Спеки, Музиці Першого і ТНТ Мьюзік 🥳👸🏻 Далі-більше 🚀 #ракетазапущена 💪🏻 Я намагалася зробити вашу новорічну ніч як можна яскравіше, сподіваюся, у мене це вийшло 👸🏻🙏🏻🥳", - оголосила величезний список Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Спасибі,що попередила,які канали точно не включати, щоб не зіпсувати собі", "Слава Богу, у нас немає телевізора 😎", "Жах який, можна взагалі не вмикати телевізор - що б не псувати собі новорічну ніч!!!", "Спасибі за огляд, значить телевізор у новорічну ніч включати не будемо. Що б не засмутитися 😆".

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.