Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в цьому році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів прем'єрою новорічної пісні.

Так, на сторінці Кості з'явився фрагмент його нового хіта під назвою "Чудова мить". Примітно, що в цій публікації з'явилася фотографія артиста з його батьками. На знімку родина сидить біля ялинки, обмотавшись блискучою гірляндою. Співак сидить в червоній кофті посередині між мамою і татом. А в сторіс Melovin опублікував давній знімок, на якому він ще маленький зі ще молодими батьками.

"#PREMIERE. MELOVIN – #ЧудоваМить on my #YouTube channel. P.S Посилання в шапці профілю. З Наступаючим Новим Роком і Різдвом! #melovin. Music: MELOVIN. Lyrics: MELOVIN/ Luka Vovk. Sound producer: Anton Karskiy. Love U MoM & Dad", - написав Бочаров у своїй публікації.

Зазначимо, що повністю нову пісню Кості можна послухати на його YouTube-каналі. Аудіо було опубліковано 24 грудня і набрало вже понад 30 тисяч переглядів. Українці у захваті від такої милої святкової пісні українською мовою. Костянтина засипають компліментами і привітаннями з прем'єрою та наступаючими святами.

"Респект! Такий дзвінкий голос! Гарна пісня! Спасибі, MELOVIN!", "Дійсно. Твій голос нібито для співу українською і створений. Пісня чудова, аж з'явився новорічний настрій", "Це божественно, увімкну її на Новий рік. Мама плаче від цієї пісні, на скільки красивий голос", "Ти і українська мова – це просто неймовірно. Спасибі за все, бубочка наша", "Це просто новорічна пісня на століття, на покоління. Така добра, світла, затишна, атмосферна, що навіть у мене (у людини без новорічного настрою), у душі прокинулося бажання відчути це свято знову. Неймовірна композиція. Спасибі за цю пісню", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Нагадаємо, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.