Студія "Квартал 95" на офіційній сторінці в Facebook попередила про фейкову сторінку під виглядом Володимира Зеленського. Про це в неділю, 24 грудня, повідомило видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на заяву кварталівців в мережі.
У зверненні студія "Квартал 95" закликав звернути увагу на те, що в мережі зареєстровано фейковая сторінка під виглядом актора Зеленського: "УВАГА, ФЕЙК! Друзі, не додавайте в друзі і не підписуйтесь самі на цей фейковий аккаунт: https://www.facebook.com/profile.php?id=100031733859021"
Прихильники пов'язують цю ситуацію в контексті майбутньої передвиборчої компанії як атаку конкурентів.
"Ну як вибори на носі, а ВІН так і не сказав йде чи ні. А так парочку профілактичних вкидань оформити", - написав Олександр.
"Навіщо вони це роблять, у чому підступ!?", - запитав Анатолій.
Нагадаємо, раніше український артист і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в ефірі українського телеканалу у відповідь на запитання розповів про свої передвиборчі плани в 2019 році. Під час інтерв'ю Зеленському задали питання "чи артист балотуватися в 2018 році". На що Зеленський відповів: "Точно ні". Також знаменитий гуморист додав, що щодо його рішення про участь у виборах Президента України він точно скаже в наступному році.

Нагадаємо, Зеленський загнав себе у пастку: повернутися у коміки не зможе, для нього це шанс.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заявив про президентство. За словами Зеленського, подібні благодійні ініціативи – не новинка.

Знай. ua писав, що Зеленський сказав, хто повинен очолити Україну. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще