Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує майже голою. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетовой, вона позує в сріблястому блискучому купальнику.

Модель стоїть, притулившись спиною до голої стіни і завівши руки за голову. "Дорогоцінний" купальник підкреслює фігуру Решетової і красиво обрамляє засмаглі груди. Дівчина розпустила волосся і відкинула його за спину, вона не дивиться в камеру. Модель не підписала свою фотографію, але шанувальники згадали, що не так давно Настя вже викладала подібне фото, тільки в минулий раз її купальник блищав золотом.

І на першому, і на другому фото шанувальники відзначили витончену фігуру дівчини, а також її довгі ноги. Але найбільше уваги дісталося пишному бюсту, хоча деякі впевнені, що груди Решетова зробила силіконовими. Тим не менш, фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок, і вони засинають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромнішою.

"Крутіше тільки яйця Тіматі", "Який у тебе розмір грудей?", "Як завжди, чарівна", "Який крутий купальник!", "Красивий комплект і ти в ньому", "Моя улюблена фотка, крутий в тебе купальник", "Шикарна дівчина" "Міс Кардашьян", "Ви відвідуєте солярій?", "Красуня неймовірна!" "Ідеально", "Тіматі тебе не ревнує?", "Який купальник", "Дуже класно", "Я на купальник в останню чергу звернув увагу, найкрасивіша дівчина на нашій планеті!", "Відмінна фігура", - пишуть в коментарях до фото Решетової.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.