Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії старшої дочки Єви. Вони позують біля вбраної ялинки, від чого фото стає дуже святковим і милим. Дівчинка з'явилася на фото в сірій кофті з цікавим принтом, а ось у чому Світлана не видно, вона визирає з-за спини дочки.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Матуся, виглянь ззаду. Ку-ку". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку і її дочку компліментами в коментарях.

"Ніжні, милі, гарні. Щаслива матуся!", "Пожалійте своїх дітей", "Копія твоя", "У вас мила дочка", "Така маленька, а вже Лобода", "Ви такі класні", "Принцеса", "Дуже мило", "Світлана, Вам дуже гарно без косметики", "Очі як у вас", "Красуні дівчата", "Матуся втомлена капець", "Ніжність і тепло", "Яка ж чудоа дитина", "Найкращі", "Як же все-таки час летить... Здається, що тільки недавно Євочка народилася, а вже 8 років виповниться через кілька місяців", "Королеви прямо", "З Новим роком", "Молодці, живу ялинку поставили", "Ви така мила. Так приємно спостерігати за вашою сторінкою і чекати нові фото", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.