Сексапільні сестри-близнючки Маргарита і Вікторія часто радують шанувальників пікантними знімками. Цього разу дівчата, що підкорили серця сотень тисяч своїми формами, поділилися гарячими фотографіями.

Сексапільні сестрички опублікували в Instagram фото, на яких позують в облягаючих сукнях, що підкреслюють їх видатні форми.

Фішкою Маргарити і Викторії є те, що дівчата фотографуються в однакових вбраннях. Сестри так схожі, що їх неможливо розрізнити. А шанувальники у коментарях вступають у суперечки, чия п'ята точка виглядає апетитнішою.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відпочинком в Аспені, однак, здається, взяла на зимові канікули зовсім непрактичні речі. Так, дівчина позувала у шубі і дуже відвертому купальнику на тлі засніжених гір.

За 16 годин кадр набрав майже 116 тис. лайків. Фолловери розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати пишні форми Квітко, особливо величезні груди. Були і ті, хто висміяв Анастасію за дуже безглуздий наряд.

Також раніше портал писав, відома атриса і молода мама Рейчел Макадамс знялася в дуже неоднозначній фотосесії для журналу Girls.Girls.Girls Magazine. Чому її тут же розкритикували всі молоді мами?

40-річна Рейчел Макадамс зовсім нещодавно народила свого первістка, але вже повернулася до роботи. Вона знялася в модній фотосесії для глянцю Girls.Girls.Girls Magazine, де на одному з кадрів з'явилася в дуже сміливому образі.

Нападаємо, після експериментів з попою, Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардаш'ян натягнула штору для душу і розмалювала доньку.