Кіностудії Fox і Disney запланували зйомки продовження культової комедії "Один вдома".

Цей проект в пріоритеті для обох компаній. На даний момент продюсери проводять підготовчі процеси, повідомляє Splash Report.

Зокрема шукають режисера, який замінить Кріса Коламбуса. Стало відомо, що сценарій напише Міккі Дей, який відомий по шоу "Суботнім вечором в прямому ефірі". Планується, що в новому фільмі знімуться актори Вілл Фаррелл, а також Мелісса Маккарті, з якою в даний момент ведуться переговори.

Відкритий секрет - нова частина буде не ремейком, а продовженням культової сімейної комедії.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кращої європейської комедією стала "Смерть Сталіна», її вибрала Європейська кіноакадемія. 31-я церемонія вручення премій European Film Award почалася ввечері в суботу, 15 грудня, в Іспанії. Дія фільму переносить глядача в момент, коли радянський диктатор Йосип Сталін помер, і колись близький коло диктатора починає ділити владу. У січні 2018 року міністерство культури РФ прибрало комедію з прокату. Міністр культури РФ Володимир Мединський вважає "символічним" те, що деякі сцени фільму знімалися в Києві.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в українській столиці в кінотеатрі Cinema Citi пройшла допрем'єрна презентація нової романтичної комедії "Я ти він вона". Варто відзначити, що дана картина стала режисерським дебютом для Володимира Зеленського. Відомо, що офіційна прем'єра картини відбудеться 27 грудня. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів, яких запросили на допрем'єрний показ.

"Знай.uа" писав, що 15 грудня, у Севільї відбулася 31-я церемонія вручення кінопремії European Film Award. Лауреатів визначає Європейська кіноакадемія. Кращим європейським фільмом почесне журі назвало чорно-білу драму «Холодна війна» польського режисера Павла Павліковського. Картина отримала нагороди ще у чотирьох номінаціях: за кращу жіночу роль (Івана Куліг), режисуру, сценарій і монтаж.