Всесвітньо відома співачка Мадонна протягом всієї своєї кар'єри, дивувала і вражала шанувальників. Здається, фанати зірки вже побачили все що можна і не можна, але не тут то було!

Нещодавно, на своїй сторінці в Instagram Мадонна опублікувала фотографію, на якій їй всього 19 років.

"Мені 19. Жила тоді в Нью-Йорку. Була студенткою школи танців Марти Грем. Я підробляла натурницею в художніх школах, таким чином оплачуючи оренду квартири, уроки малювання і фотографії. Багато з цих фотографій були продані Playboy і Penthouse, коли я стала знаменитою. Фотографи експлуатували мене, а суспільство намагалося засудити за оголені фото. В інтерв'ю пресі я тоді сказала: "Мені не соромно", і це потрапило в заголовки новин. І це перетворилося на співпрацю з Уорхолом і Харингом! Я є щасливою володаркою чотирьох таких картин. Їх я отримала пізніше, в якості весільного подарунка. Ви не можете зупинити Мистецтво, намагаючись зганьбити його. Творчість завжди перемагає". написала під знімком Мадонна

Нагадаємо, американская поп-ікона Мадонна в свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram. На її сторінку в мережі підписані 12,4 мільйона користувачів, а артистка не забуває радувати їх новими фото. Цього разу поп-діва опублікувала миле фото з голлівудським красенем Леонардо Ді Капріо. І це не спроста, адже актор святкує день народження, а Мадонна вирішила його таким чином привітати.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Так, на знімку співачка позує в чорній мереживній сукні, поверх якої вона накинула строкатий піджак з незвичайним принтом. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очі. Дивлячись на це фото, можна зробити висновок, що воно було зроблено раніше, адже на ньому Мадонна виглядає молодше, ніж зараз.

Нагадаємо, ми повідомляли, що Мадонна вразила фанатів оголеними знімками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, за що Мадонна любить Кремлівську дієту.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мадонна перетворилася на бабцю.