Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відеоанонс її виступу на Першому каналі Росії, який відомий своєю брехливою пропагандою щодо України. Як виявилося, Світлана Лобода взяла участь у зйомках "Блакитного вогника" на путінському телеканалі, який буде транслюватися в ефірі в новорічну ніч.

На відео з'явився виступ Лободи з декораціями і підтанцьовкою. Для новорічного концерту Світлана виконала свою нову пісню "Суперзірка". Також в кадрі можна помітити виступи й інших російських артистів, зокрема Діми Білана. Крім того, в ролику з'явився виступ ще однієї українки Віри Брежнєвої.

У підписі до відео Світлана Лобода написала "Новорічна ніч на @1tv". Шанувальники зірки не пройшли повз нової публікації Лободи і почали активно обговорювати цей відеоанонс. І якщо російські глядачі в захваті від того, що Світлана виступила на Першому каналі, то українські фанати знаменитості не в захваті від цього і просять Лободу повернутися в Україну.

"Це буде дуже круто", "Вже чекаю на новий рік, щоб дивитися ваші виступи і насолоджуватися!", "А на українському каналі буде?", "В Україні будете?" "Чекаємо з нетерпінням", "Обожнюю дивитися ваші виступи під Новий рік", "Телек можна не вмикати", "Мені відразу здалося, як пісня почала крокувати по країні, що вона присвячена Бузовій", "Ідеально", "Круто! Шкода у нас всіх зірок не знімають", "На українських каналах будете?", "Останній день грудня обіцяє бути просто прекрасним", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала, що робить холодними ночами.

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.