Фанати відомої української співачки Тіни Кароль виклали в мережу фото її ефктного образу. Зірка обрала жовту сукню у квітковий принт для участі в ефірі телеканалу "1+1".

Фото образу Кароль опублікували на сторінці фан-клубу співачки в соціальній мережі Instagram.

"Тіна Кароль взяла участь у благодійному марафоні до Дня Святого Миколая в ефірі "Сніданку з 1+1", - йдеться в дописі.

Для благодійного марафону співачка презентувала всю колекцію магазину "Tina Karol Shop" та квитки на свої новорічні концерти.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Саме лоти Тіни Кароль допомогли залучити якнайбільше коштів. Загальна сума, яку за них виручили, становить 59 тисяч гривень.

На марафон до Дня Святого Миколая, який відбувся в ефірі програми "Сніданок з 1+1" зірка прийшла у сукні сонячного відтінку з квітковим принтом від українського бренду Anna October.

До вбрання артистка підібрала бежеві туфлі-човники з металевими носками від Louis Vuitton, вартістю 895 доларів.

Користувачі мережі оцінили образ Тіни. Вони написали у коментарях: "Красунечка. Ніжна, тендітна, чарівна, талановита", "Дуже красиво", "Руда? Дуже гарно".

Нагадаємо, що Тіна Кароль зачарувала мережу спокусливим образом, фанати отетеріли: "У Каменських навчилася?". Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі. На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, яка оголює довгі ноги в чорних панчохах.

Раніше "Знай.ua" також писав, що Тіна Кароль і Надія Дорофєєва вийшли у світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальне плаття-міні у блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбулися зйомки новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Гостями шоу стали MONATIK і Тіна Кароль.