До Нового року залишилося ще зовсім трошки і знаменитості вирішили згадати про найкращі подарунки, які вони виходили в життя. Передає Clutch.

Катя Павлюченко

"Нещодавно мій 3-річний син Вадим подарував мені мухомор, який сам зробив у садочку на уроці аплікації. Це такі непередавані відчуття – отримати щось, що твій син зробив своїми руками. Мухомор стоїть у нас вдома на видному місці, замість нашої весільної фотографії".

Олена–Христина Лебідь

"Подарунок я ще не отримала. Він буде у мене на цей Новий рік".

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще
Ірина Хоменко

"Більше задоволення я отримую від подарунків, які роблю сама. Завжди цінно, коли людина сказала тобі про своє бажання в скороминущій розмові, а ти запам'ятала і піднесла презент мрії! Найбільше пишаюся подарунком, який зробила мамі. Тоді ще була першокурсницею. Я сама спакувала її речі, домовилася з працівниками, які допомогли в оформленні відпустки на два тижні. І мамуля з подругою вирушили на Азовське море".

Микола Тищенко

"Головні подарунки, якими я пишаюся, що мені подарувала доля: це мої два чудових сина – 12-річний Данило та молодший Давид, якому скоро виповниться два рочки".

Олена Філонова

"Багато років тому чоловік, з яким у мене були стосунки, подарував мені поїздку в Домінікану. Це викликало у мене неймовірні емоції, тому що до нього ніхто не робив для мене нічого подібного. Так що якщо ви хочете здивувати Олену Філонову, не бійтеся їй дарувати подорожі – я їх обожнюю!".

Сергій Притула

"Десь у 2002-2003-му, першого січня я в костюмі Діда Мороза йшов пішки на роботу на радіо. Планував привітати діджеїв, які здавали нічну зміну. Попереду мене йшла бабуся з онуком (6-7 років). Хлопчик помітив мене і сказав: "Бубусю, дивись! Дід Мороз! Справжній!" Тоді я заліз в сумку, дістав пакет з мандаринами і вручив хлопчику! Після чого гордо попрямував далі. Дитина була щаслива, а я запам'ятав цей подарунок на все життя".

Нагадаємо, українські зірки відвідали допрем'єрний показ комедії "Секс і нічого особистого".

Раніше Знай.ua повідомляв, українські зірки зізналися, що готують дітям на Святого Миколая.

Також Знай.ua писав, названа найефективніша дієта перед Новим роком 2019.