2018 рік плавно наближається до свого завершення, тому незабаром українські бізнесмени, успішні люди і мільйонери, чия діяльність не пов'язана з шоу-бізнесом, будуть запрошувати на корпоративи і святкування новорічної ночі зірок з шоу-програмою. Зірки озвучили суми, які вимагатимуть за годину виступу і треба визнати, що апетити у них відмінні.

Зірки українського шоу-бізнесу не визнають гривню і беруть оплату виключно в доларах або євро. Також далеко не всі артисти погодяться розважати гостей всю новорічну ніч безперервно – деякі воліють слухати бій курантів в компанії своєї сім'ї.

Найдорожче обійдуться Олег Винник, Монатік і Вєрка Сердючка. Остання за 40 хвилин виступу на новорічному корпоративі попросить 25 тис. євро. Олег Винник і Монатік коштують трохи дорожче і за їх виступ доведеться викласти 30 тис. євро. Тіна Кароль вимагає за годину новорічної програми суму в 20 тис. євро, при цьому з нею, за бажанням клієнта, може приїхати і балет.

Настя Каменських, яка з недавнього часу зайнялася сольною кар'єрою, встановила цінник в 20 тис. доларів, але при цьому із задоволенням заспіває і у новорічну ніч. У такому разі вартість виступу трохи вище й становить 50 тис. доларів.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Трохи дешевше Неангели, які виступлять на корпоративі за 12 тис. євро, група Kazka запросить 10 тис. євро. Ольга Горбачова просить за виступ 5 тис. євро, але за невелику доплату в 2.5 тис. євро стане ведучою вечора. TAYANNA за 45 хвилин виступу просить 7 тис. доларів + 1 тис. доларів, якщо ви захочете запросити її в новорічну ніч.

Сергій Бабкін проведе свято за 12 тис. доларів, проте в новорічну ніч воліє не працювати, а відпочити в колі сім'ї. Гурт DZIDZIO розвеселить компанію гостей на Новий рік за 20 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 100 років тому підготовка киян відрізнялася від сучасної.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома вартість святкування Нового року у великих містах України.

ТакожЗнай.uа" писав, що утримати удачу біля себе допоможуть нехитрі народні прикмети.