Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезним букетом червоних троянд і написала, що всі її плани з тріском провалилися. Так, артистка заінтригувала новим чоловіком, а ось шанувальники помітили явний перебір з ретушшю і уколами краси на обличчі.

"На фото абсолютно щаслива дівчина, у якої тільки що полетіли до ялинок всі плани на січень 😂 Яка я молодець слово замінила на новорічне.
А от кажуть же люди розумні, треба планувати заздалегідь, а як тут сплануєш, коли кожен день життя тебе дивує і радує. Поки зрозуміло одне, що нічого не зрозуміло 😂. А як у вас? Все в силі? Де в січні?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Через силікон вже рот не закривається 😖", "Силіконова лялька! 😂😂", "Сказати чесно, боляче на це дивитися, вдивляючись у це обличчя нафаршироване хімією та іншими чудесами медицини, мені чомусь спадає на думку образ скелета давно померлої людини який добре "прикрасили".", "Навіщо так рота відкривати😂".

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.