Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, на якій позує разом з колишньою дружиною Олексія Потапенка Іриною Горовою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Дорофєєвої, вона полізла цілуватися до Горової. Цим постом Надя вирішила привітати 41-річну колишню Потапа з Днем народження. На знімку співачка з'явилася на огляд публіки в короткому рожево-блакитному платті з розпущеним волоссям. У той час як Ірина позує в обіймах Наді у світлій футболці з яскравим принтом і в чорній спідниці з рюшами. На її плечі висить невелика жовта сумочка. Горова мило посміхається на фото, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся розпущене.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала зворушливе привітання Ірині, яка 20 грудня святкує День народження. "Моя чарівна @gorovaya_irina! Ти вічний заряд енергії! Дякую, що даруєш її нам всім. Спасибі, що завжди підтримуєш! Я тебе вітаю і хочу ще раз сказати, що ти дуже крута, сильна і особлива! Все інше особисто. Лав ю", - написала артистка.

Шанувальники Наді Дорофєєвої приєдналися до привітань і взялися в коментарях писати свої, а також засипають жінок компліментами і побажаннями.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що брутальна Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес. Надя Дорофєєва спантеличила фантів новим зухвалим фото на своїй сторінці.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.