Популярний український виконавець MONATIK представив світові нову гарячу пісню. Трек "Все, що мені потрібно" було створено для еротичної комедії "Секс і нічого особистого".

Відео з новою композицією з'явилося на YouTube-каналі виконавця.

Monatik

"Нам була дана танцювальна сцена з головними героями. А це те, що особисто мені максимально імпонує. Тому що ми знаємо, що таке з'єднувати душу з танцем. Тут йдеться про любов - про те, що в підсумку виявляється найважливішим душевним станом головного героя стрічки. Саме цей настрій ми намагалися впровадити в пісню - сукупність танцю душі і тіла. Це все, що потрібно. І не тільки мені", — розповів про нову пісню Дмитро.

Також він додав, що вже не перший раз працює над музикою до фильму і розуміє, яку важливу роль грає саундтрек у загальному сприйнятті картини.

Популярні новини зараз

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Монатик

"Фінальний акорд залишає головний післясмак всього, що відбувається в кінострічці. Тому відповідальність була для нас колосальною. Щиро сподіваюся, що пісня займе місце не тільки в кіно, але і в вашому житті", - додав він.

В коментарях шанувальники захоплюються новою композицією і передбачають те, що вона стане новим хітом.

"Класна пісня, хотілося б побачити повноцінний кліп", "Черговий 100% хіт від Діми, справжній кайф, все, вибачте, йду танцювати", "З перших нот тіло починає рухатися під ритм!", "Просто послухав перші два акорда і відразу зрозумів що трек буде кайфовий", "Як завжди отримала заряд позитиву!", "Як завжди просто яд", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Дмитро Монатік поділився з численними фанатами новим знімком в Instagram. Знаменитість нещодавно відправився у Париж і залишився просто в захваті.

Раніше Знай.ua повідомляв, Діма Монатік поділився з шанувальниками зворушливими фотографіями своїх синів.

Також Знай.ua писав, Monatik нещодавно здивував шанувальників новим яскравим і душевним кліпом на пісню "Зашиває душу".