Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує не одна.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ольги Куриленко, вона б'ється з бородатим чоловіком. В кадрі актриса піднятою ногою притискає до стіни досить величезного бородатого хлопця, який скривився від удару. Швидше за все, це жартівливий бій і хлопець трохи грає на камеру, тим не менш, на знімку можна помітити чудову спортивну форму актриси і відмінну розтяжку.

Для занять спортом Ольга вдягла червоні лосини і сіру футболку, на її ногах чорні кросівки. Волосся артистка зібрала в пучок на маківці, а на її обличчі немає макіяжу. Руки Куриленко склала в кулаки, як би збираючись нападати. У підписі до фотографії актриса написала: "Не зв'язуйтеся зі мною! Тренінг для мого наступного проекту – Кур'єр". Шанувальники захоплюються красою українки та силою, з якою вона накинулася на хлопця. Ольгу засипають компліментами в коментарях.

Треба сказати, що Ольга Куриленко – одна з небагатьох українських актрис, яка домоглася приголомшливого успіху в Голлівуді. Зараз Ольгу називають зіркою не тільки в рідному Бердянську, але і у всьому світі, захоплюючись її талантом, красою і чудовим стилем. Незважаючи на популярність, Куриленко не радує публіку частими виходами у світ, однак деколи все ж з'являється на світських заходах і викладає в мережу фотографії зі свого життя.

Нагадаємо, дівчину Бонда помітили в магазині Бердянська. Актриса сказала, що такого міста треба втікати.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.